Så er det vist i orden det VVS

Ja, jeg har det sådan, at jeg godt kan lide, når der er styr på tingene, og jeg føler godt nok, at jeg har fået styr på tingene nu. Der mangler ikke mere. Det sidste, der manglede var at der skulle laves lidt VVS her i Fredericia, og det er ordnet nu, så jeg er bare så glad, at det halve kunne være nok. Og det er det også, så det er jo godt nok. Men ellers vil jeg læne mig tilbage og nyde, at jeg har sommerferie nu, så det er jo dejligt. Jeg kan så godt lide mit liv, og jeg håber virkelig, at I har det godt, for det har jeg, og er det ikke også noget af det, som der er det fedeste i hele verden? Det ved jeg ikke, men det vil jeg mene, at det er. Kan I have det rigtig godt, indtil vi ses igen? Hej så længe.

Posted in Ikke kategoriseret by . Bookmark the permalink.