Rustbeskyttelse – det er ved at være på tide

Ja, jeg har søgt lidt på nettet, efter hvor ens bil får den bedste behandling i Ribe. Og det er altså noget rustbeskyttelse, som jeg tænker på. Det har jeg fundet ud af nu, og der skal bilen hen i morgen, hvis jeg kan få en tid. Så jeg må hellere stå tidligt op og ringe til dem, kan jeg godt lige sige jer.

Ellers vil jeg sige, at jeg er sulten, og at jeg glæder mig til at det bliver sommer, for så kan jeg få mig noget jordbærgrød, og det er virkelig noget, som jeg elsker helt vildt meget. Det vil jeg gerne have noget mere af, men der går nok noget tid inden jeg får det, skal jeg sige jer. Så vi ses nok snart igen, ikke? Hej med jer. Og forresten; husk nu at leve livet imens du gør det! Lev mens du gør det, og elsk mens du tør det.

Posted in Ikke kategoriseret by . Bookmark the permalink.