Nyhedsbrev

 
 

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra presta.dk.

 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og presta.dk.

 

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, kan disse hentes som PDF dokument under "Infoarkiv". Al information fra presta.dk's side, er af vejledende art.

 

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra presta.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostDanmark. Leverings tid på lagerførte varer er normalt 2-3 arbejdsdage.

 

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt i presta.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Ved transportskader ved levering med PostDanmark, skal henvendelse rettes til PostDanmark.

 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra presta.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til presta.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, presta.dk har stillet dig i udsigt. Slitage er ikke en fejl.

Pris og betaling

I WEB-butik kan du bestille dine varer online og betale via:

- PayPal

- Bankoverførsel

 

Ved bankoverførsel, sendes varerne først, når vi har fået bekræftet din indbetaling af vores bank.

 

Alle priser i presta.dk - på web-adressen http://www.presta.dk.dk - er inkl. Moms.

 

Design-selv:

Design-selv produkter sælges ikke i WEB-butik. Da varene er kundespecifikke, ydes ingen returret. Et beløb på 50% af en opgivet tilbudspris forfalder ved ordregivelse. Resten forfalder ved levering. Fortrydelsesret bortfalder ved design-selv, da varene er produceret specielt efter kundens ønske. Dette omfatter dog ikke reklamation/garanti.

 

Fortrydelsesret

presta.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

 

Gavekort

Hvis du har fået et gavekort til presta.dk, er dette en elektronisk kode. Koden indtastes under "Gavekort" når du foretager betaling. Beløbet fratrækkes først når betalingsmetode er valgt (der er stadig til til at fortryde købet på dette tidspunkt). Gavekort gælder i 1 år. Nogle gavekort er betinget af køb for en vis købesum. Dette vil blive meddelt sammen med gavekortet (koden). Gavekort kan ikke benyttes til køb for mindre end gavekortets pålydende. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter. Ved hver handel tillades kun indtastning af 1 gavekort-kode. Gavekort kan, i nogle tilfælde, slås sammen. Dette kræver godkendelse fra presta.dk, som så vil udføre dette. Bortkomne gavekort-koder kan som regel findes igen hos presta.dk. Kontakt os hvis din kode er blevet væk.

 

Udvidet garanti

På nogle varer er der udvidet garanti. For varer der har udvidet garanti, vil dette være anført på varekortet og på fakturaen. Af varekortet/fakturaen vil betingelser for den udvidede garanti ligeledes fremgå. Hvis en garanti er angivet med en længere varighed end den lovpligtige garanti, vil den udvidede garanti dække fra den lovpligtige garanti ophører og resten af garantiperioden. Hvis en vare skal erstattes under udvidet garantiordning, vil ombytningen være omfattet af et ombytningsgebyr + evt. fragtomkostninger. presta.dk ApS forbeholder sig ret til at ændre gebyret uden varsel. Ombytningsgebyret der faktureres, vil være det aktuelle gebyr på ombytningstidspunktet og som kan læses under vilkår. Der ydes ikke udvidet garanti på varer der allerede er blevet ombyttet på udvides garanti. Ombytningsgebyr for udvidet garanti er i 2008 fastsat til 220 kr + evt. fragtomkostninger.


HomeHome


 
 

Kurv  

(tom)

Nye varer

No new products at this time