Jeg skylder min lokale tagdækker en tak

Ja, der var lige lidt problemer med mit tag, så derfor skyndte jeg mig at ringe til denne tagdækker, som har sin virksomhed i Asnæs, og det er fordi, at det simpelthen skulle laves akut. Og det blev det. Og det føler jeg virkelig at jeg bør sige tak for, for det er noget, som betyder meget for mig. Jeg elsker sådan noget lokalt samarbejde, for det er som om, at når det er lokale man benytter, så har vi samme udgangspunkt, hvilket munder ud i en fælles forståelse, og jeg er glad for, at han tog mit problem seriøst.

Jeg havde aldrig regnet med at få en så hurtigt service, og det er jeg rigtig glad for. Jeg bagte også kage til dem hver dag og de fik alt det drikkelse, som de kunne tænke sig, så det er jo simpelthen bare alt for fedt, hvis jeg skal være helt ærlig.

 

Krone Tag ApS

Stålhøjvej 21

4550 Asnæs

Tlf. 59628877

Posted in Ikke kategoriseret by . Bookmark the permalink.