Jeg har det fint med at lån penger på dagen

Jeg har ikke så mange penge her midt på måneden, og derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil låne nogle på denne side. Det passer mig helt fint, at jeg har mulighed for det, og det er faktisk noget, som jeg har tænkt på, at jeg ville prøve længe, men jeg har først turde at kaste mig ud i det nu her. Derfor er det rigtig, rigtig vigtigt, at jeg snart får det gjort, så jeg har nogle penge til at købe julegaver for. Det glæder jeg mig til at have.

Nå, klokken er mange, og jeg har en masse, som jeg skal nå i dag, så jeg vil smutte igen om lidt, men først vil jeg lige fortælle om, hvilke planer jeg har for tiden. Jeg skal snart begynde til svømning, og det er også noget, som jeg glæder mig rigtig meget til, for det bliver spændende. Jeg var elitesvømmer, da jeg var ung, men det er jeg ikke længere, desværre. Jeg bliver det nok heller aldrig.

Posted in Ikke kategoriseret by . Bookmark the permalink.