Jeg elsker industrimaling

Jeg har det godt for tiden, og jeg har fået et arbejde der har med industrimaling at gøre, og det er jo virkelig, virkelig fedt, for drømmen er ikke at være arbejdsløs, kan jeg godt sige jer. Det synes jeg virkelig ikke er særligt fedt, hvorfor jeg har besluttet mig for, at det ikke er noget, som jeg vil have! Det kan jeg altså godt lige sige jer. Men okay, jeg vil gå mig en tur nu her, for jeg elsker at gå, og jeg kan slet ikke sige det nok; jeg elsker at gå.

Skal til Frederikshavn i morgen, og det er også noget, som jeg elsker, for jeg skal besøge min gode ven fra folkeskolen, og det er simpelthen fordi, at det er så fedt at kende ham. Det er en ting, som er helt og aldeles sikkert, vil jeg godt have lov til at indskyde.

Hej med jer.

Posted in Ikke kategoriseret by . Bookmark the permalink.